Szeretnénk néhány mondatban bemutatkozni.

A családunk 2000-ben kezdett vendégfogadással foglalkozni. Ebben az évben építettük fel a galériában képeken is megtekinthető vendégházunkat. A ház hagyományos módon épült, a falai fából készültek, külsejét helyi motívumok díszítik. A házat az eltelt időben folyamatosan csinosítgattuk, s környezetével együtt rendezgettük. A ház előtti székelykaput 2002-ben készítettük, s barátaink segítségével állítottuk a helyére.

Vendégházunk 4 szobával, s két fürdőszobával rendelkezik. A földszinten 2 szoba, egy fürdőszoba, s egy nagyobb méretű előszoba kapott helyet. Az emeleten további 2 szoba, egy fürdőszoba, s egy kisebb előtér található. Az emeleti szobáink egyike erkéllyel is rendelkezik, ahonnan szép kilátás nyílik a falura és a szemközti Rez-tetőre. Az utca túloldalán folyik a Bosnyák-patak, melynek völgyében terül el a falunk.

Vendégházunk téliesített, fűtéséről, s meleg víz ellátásáról magunk gondoskodunk. Így gyakran érkeznek vendégek az őszi- és téli időszakban is. Kedvelt időpontok a karácsony, a szilveszter, ünnepek és hosszú hétvégék.

A vendégeink részéről igényelt félpanziós ellátást magunk készítjük, lehetőség szerint saját vagy helyben készült alapanyagokból. A juhsajt, a túró, a házi tej, a magunk főzte áfonyalekvár, a vinete, a zakuszka, a töltelékes káposzta, a hamispörkölt, a puliszka, a szilvapálinka, vagy a gyümölcságyon érlet áfonya-, vadmálna-, vadköményes pálinkáink mind házi készítésűek. Az ételek elkészítésekor próbáljuk figyelembe venni a vendégek ízlését, igényeit, s esetleges húsmentes étrendjét is. Erdélyben egyre népszerűbb a friss patakok vizében nevelt pisztráng. Igény szerint ezt is szívesen elkészítjük vendégeinknek.

Vendégeinktől érkezett

DSCF4144.JPG